Forum Allergy Prevention
Projektleitung Kneifel Wolfgang
Laufzeit 01.09.2006 - 28.02.2009
Forschungsprojekt aus §26 oder §27 Mitteln
Programm TP5 - Food quality and safety (FP6)
Geldgeber Kommission der Europäischen Gemeinschaften (EU)
Kompetenzfelder
- Wasser - Atmosphäre - Umwelt
- Lebensmittel, Ernährung, Gesundheit
- Beitrag zu "Genderspezifische Forschung (Frauen- und Geschlechterforschung)
- Forschungscluster "Bioindustrielle Technologien"
- Forschungscluster "Lebensmittel"
Abstract
The aim of FORALLVENT is the creation of a forum for the development of strategies enabling to close the gap between the science on allergic disease and the practical application of its results in prevention, clinical treatment and in the formulation of specialized foods.
Mitarbeiter*Innen
Wolfgang Kneifel
Univ.-Prof. i.R. Dipl.-Ing.Dr.nat.techn. Wolfgang Kneifel
wolfgang.kneifel@boku.ac.at
BOKU Projektleiter*in
01.09.2006 - 28.02.2009