PUBLIZIERTER Beitrag für wissenschaftliche Veranstaltung
Grass silage vs. hay - Effects on feed intake, digestibility and performance in organic dairy cows
Bauer K, Eghbali M, Hartinger T, Haselmann A, Zollitsch W, Fuerst-Waltl B, et al. Grass silage vs. hay - Effects on feed intake, digestibility and performance in organic dairy cows. In: Society of Nutrition Physiology , editor. Proceedings of the Society of Nutrition Physiology. DLG-Verlag GmbH; 2024.
Externe Links und Eigenschaften der Publikation:
BOKU Autor*innen
Werner Zollitsch
Univ.Prof. Dipl.-Ing.Dr. Werner Zollitsch
Andreas Haselmann
Dipl.-Ing.Dr. Andreas Haselmann
Katrin Bauer
Katrin Bauer M.Sc.
Birgit Fürst-Waltl
Priv.-Doz. Dipl.-Ing.Dr.nat.techn. Birgit Fürst-Waltl
Wilhelm Friedrich Knaus
ao.Univ.Prof. Dipl.-Ing.Dr.nat.techn. Wilhelm Friedrich Knaus