Elham Rezvani
Dr. Elham Rezvani M.Sc.
Status aktuell nicht an der BOKU tätig
Projekte
Es wurden 0 Projekte gefunden.
Publikationen
Wissentransfer in die Gesellschaft
Medienbeiträge
Vorträge
Es wurden 11 Vorträge gefunden.
Jahr: 2014 - Physicochemical properties of oil in water emulsions applicable to beverages and edible films.
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: E. Rezvani, G. Schleining, A.R. Taherian
Veranstaltung: 3rd ISEKI-Food Conference “Food Science and Technology Excellence for a Sustainable Bioeconomy”
Datum: 21.05.2014 - 23.05.2014 | Ort: Athens, Greece
Jahr: 2013 - Effects of high pressure homogenization on the physicochemical properties of corn starch
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Majzoobi, M., Shahbazi, M., Farahnaky, A., Rezvani, E., Schleining, G.
Veranstaltung: Inside Food Symposium
Datum: 09.04.2013 | Ort: Leuven, Belgium
Jahr: 2013 - Physical properties of caseinate-based edible films using corn oil, avishan shirazi extract and tragacanth.
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Khorsand, N. , Rezvani, E., Schleining, G. and Taherian, A. R.
Veranstaltung: Inside Food Symposium
Datum: 09.04.2013 | Ort: Leuven, Belgium
Jahr: 2012 - Physico-mechanical properties of caseinate-based edible films
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Elham Rezvani, Gerhard Schleining, Nazli Khorsand , Gülşah Sümen, Ali R. Taherian
Veranstaltung: International Conference Food Structure Design EU-COST ACTION FA1001 2012
Datum: 15.10.2012 - 17.10.2012 | Ort: Lunteren, Netherlands
Jahr: 2012 - Dynamic rheological characteristics of low-calorie pistachio butter: Effect of fat replacer and sweetener
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Bahareh Emadzadeh, Seyed Hadi Razavi, Elham Rezvani and Gerhard Schleining
Veranstaltung: 6th International Symposium on Food Rheology and Structure 2012
Datum: 10.04.2012 - 13.04.2012 | Ort: Zürich, Switzerland
Jahr: 2012 - Effect of stearic acid and glycerin on properties of caseinate-based edible films
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Elham Rezvani, Gerhard Schleining, Gülşah Sümen, Ali R. Taherian
Veranstaltung: 6th International Symposium on Food Rheology and Structure 2012
Datum: 10.04.2012 - 13.04.2012 | Ort: Zürich, Switzerland
Jahr: 2012 - Steady-shear rheological properties of low-calorie pistachio butter: Time and Temperature dependency.
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Bahareh Emadzadeh, Seyed Hadi Razavi, Elham Rezvani and Gerhard Schleining
Veranstaltung: 6th International Symposium on Food Rheology and Structure 2012
Datum: 10.04.2012 - 13.04.2012 | Ort: Zürich, Switzerland
Jahr: 2011 - Physical Stability of Beverage Emulsions as Influences of Orange Oil, Tragacanth and Arabic Gums Concentrations
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: E. Rezvani, A.R. Taherian and G. Schleining
Veranstaltung: 11th International Congress on Engineering and Food ICEF11 2011 - FOOD PROCESS ENGINEERING IN A CHANGING WORLD
Datum: 10.04.2011 - 13.04.2011 | Ort: Athens, Greece
Jahr: 2011 - Ability of Arabic and Tragacanth gums to stabilize orange oil-in-water beverage emulsions
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: E.Rezvani , G. Sümen, A. R. Taherian, Y.Elmacı and G. Schleining
Veranstaltung: Hydrocolloid Congress “Gums and Stabilizers for Food Industry”
Datum: 28.06.2011 - 01.07.2011 | Ort: Wageningen, Netherlands
Jahr: 2010 - Flow and dynamic rheological properties of Corn Fiber Gum
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: E. Rezvani, G. Schleining, A.R. Taherian and M.P. Yadav
Veranstaltung: 10th International Hydrocolloids Conference 2010
Datum: 20.06.2010 - 24.06.2010 | Ort: Shanghai, PR China
Jahr: 2009 - Effect of tragacanth gum on rheology and stability of beverage emulsions formulated with acacia gum
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Rezvani E., Schleining G. and Taherian A.R.
Veranstaltung: Esarom GmbH
Datum: 26.11.2009 | Ort: Oberrohrbach, Austria