Gernot Zweytick
Dipl.-Ing. Dr.nat.techn. Gernot Zweytick
Status ausgeschieden
Laufbahn
- 2006 Lektor an der Suranaree University of Technology (Thailand)
- 2002 Promotion, Universität für Bodenkultur
- 2002 Vertragsassistent, Universität für Bodenkultur
- 2002 Lektor an der FH - Wieselburg
Projekte
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Publikationen
Wissentransfer in die Gesellschaft
Medienbeiträge
Vorträge
(2008) Comparison of the Chemical and Physical Characteristics of Pumpkin Seed Oil Produced by Conventional Pressing or Supercritical Fluid Extraction
Autoren: Schaider, I., G. Linsberger-Martin, A. Petrasch, G. Zweytick, E. Berghofer
First European Food Congress EFFoST 2008 - Food Production - Nutrition - Healthy Consumers
(2008) Comparison of various pre-treatments for production of French fries to standardise and increase the dry matter content for a lower fat uptake during frying
Autoren: Petrasch A., H. Schliesser, G. Zweytick, E. Berghofer
First European Food Congress EFFoST 2008 - Food Production - Nutrition - Healthy Consumers
(2008) Past, present and future of buckwheat foods
Autoren: Linsberger G., R. Schoenlechner, G. Zweytick und E. Berghofer
13th ICC Cereal and Bread Congress 2008 - Cereals worldwide in the 21st century: present and future, Cerworld 21st
(2007) Production of natural iron fortified sorghum noodles (Vortrag iV von G. Zweytick gehalten)
Autoren: ElObeid T., G. Zweytick, E. Berghofer
ICC International Conference on Cereals and Cereal Products 2007 – Quality and Safety, New Challenges of World Demand
(2007) Fluidized Bed Applications in Food Technology
Autoren: Zweytick G.
Workshop 2007 - Implementation of Fluidized Bed Technology in Biotechnology
(2007) Osmotische Vortrocknung - Möglichkeiten und Grenzen bei der Pommes frites Herstellung
Autoren: Zweytick G. und A. Petrasch
29. Kartoffeltagung 2007
(2007) Malt production from alternative cereals and lentils
Autoren: Petrasch A., P. Boegl, G. Zweytick, R. Schoenlechner, E. Berghofer
AACC International Annual Meeting 2007 - Dynamics of Grain Utilization
(2007) Production of Beverages and Curds made from Peas
Autoren: Zweytick G. und E. Berghofer
6th European Congress of Chemical Engineering ECCE-6 2007
(2007) High Pressure Treatment of Amaranth and Wheat Starch
Autoren: Zweytick G., B. Lukasch, G. Linsberger, E. Berghofer
ICC International Conference on Cereals and Cereal Products 2007 – Quality and Safety, New Challenges of World Demand
(2007) Occupational Safety Aspects of Novel Food Technology
Autoren: Zweytick G.
EFFoST/EHEDG Joint Conference 2007 - Food - New options for the Industry
(2007) Osmotische Vortrocknung - Möglichkeiten und Grenzen bei der Pommes frites Herstellung
Autoren: Zweytick G.
29. Kartoffeltagung 2007
(2006) Yellow pigments in wheat species: Determination and influence of processing
Autoren: Siebenhandl S., Grausgruber H., Zweytick G., Firdissa Eticha, Pundy T., Gast C., Berghofer E.
World Grain Summit 2006 - Foods and Beverages
(2006) Alternative milk drinks and tofu made from domestic pulses other than soy beans
Autoren: G. Zweytick, M. Jaksch, E. Berghofer
World Grain Summit 2006 - Foods and Beverages
(2006) Supercritical Fluid Extraction – an alternative to conventional pumpkin seed oil production?
Autoren: G. Zweytick, A. Koller, E. Berghofer
EFFoST Congress 2006 - Processing Developments for Liquids
(2006) Supercritical Fluid Extraction – an alternative to conventional pumpkin seed oil production?
Autoren: G. Zweytick, A. Koller, E. Berghofer
EFFoST Congress 2006 - Processing Developments for Liquids
(2006) Alternative milk drinks and tofu made from domestic pulses other than soy beans
Autoren: G. Zweytick, M. Jaksch, E. Berghofer
World Grain Summit 2006 - Foods and Beverages
(2005) Effect of extrusion variables on the quality of rye extrudates
Autoren: Bernatoviciute, R.; R. Urbaite, G. Juodeikiene, G. Zweytick
4th European Young Cereal Scientists and Technologists Workshop AACC International 2005
(2005) Production of gluten free beer
Autoren: Zweytick, G.; E. Sauerzopf, E. Berghofer
119th AOAC Annual Meeting and Exposition 2005 - Food Allergens Community - Harmonization of Validation Processes for Allergenic Residue Detection Methods
(2005) Osmotische Trocknung als Möglichkeit zur Verbesserung der Qualität frittierter Kartoffelprodukte
Autoren: Zweytick, G.; A. Petrasch, E. Berghofer
GDL-Symposium "Kartoffel und Kartoffeltechnologie"
(2005) Unusual raw materials in beer production
Autoren: Zweytick, G.; E. Sauerzopf, E. Berghofer
50 Years ICC-Jubilee Conference 1955-2005, Cereals - The Future Challenge 2005
(2005) Beeinflussung der Qualität frittierter Kartoffelprodukte durch osmotischen Wasserentzug
Autoren: Zweytick, G.; K. Herzog, E. Berghofer
GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie 2005
(2005) Innovative Produktentwicklung durch neue Techniken in der Lebensmittelproduktion
Autoren: Dürrschmid, K.; G. Zweytick
Lebensmittel Cluster Oberösterreich: Technologie trifft Genuss
(2004) Increase of dry matter of apples by continous osmotic dehydration
Autoren: Zweytick, G.; B. Kniewasser, E. Berghofer
2nd Central European Congress on Food CEFOOD 2004
(2004) Continuous osmotic dehydration of apples
Autoren: Zweytick, G.; B. Kniewasser, E. Berghofer
ICEF9 - International Congress on Engineering and Food 2004
(2004) Herstellung, Eigenschaften und Anwendungsmöglichkeiten von Ballaststoff-Komponenten
Autoren: Berghofer, E.; G. Zweytick
Vortragsveranstaltung der ICC-Austria
(2003) Einfluss der Rohwarenqualität von Blattsalaten auf Verarbeitung und Haltbarkeit
Autoren: Zweytick, G.; E. Berghofer
38. Vortragstagung der Deutschen Gesellschaft für Qualitätsforschung (DGQ)
(2003) Production and properties of amaranth beverages.
Autoren: Berghofer, E.; R. Schoenlechner, M. Zeiler and G. Zweytick
AACC Annual Meeting American Association for Cereal Chemists 2003
(2002) Modified Atmosphere Packaging on Minimally Processed Vegetables
Autoren: Zweytick, G.; E. Berghofer
1st Central European Congress on Food and Nutrition CEFOOD 2002
(2001) Rye, Buckwheat & Spelt: A promising combination in extrusion cooking
Autoren: Reiter, E.; G. Zweytick, K. Jurackova, E. Berghofer
3rd Croation Congress of Cereal Technologists
Supercritical Carbon Dioxide in Modern Food Technology
Autoren: Zweytick, Gernot
Rye, Buckwheat and Spelt: A Promising Combination in Extrusion Cooking?
Autoren: REITER, E., G. ZWEYTICK, K. JURACKOVA and E. BERGHOFER
Functional Properties of Rye Extrusion Products.
Autoren: Berghofer, E., Reiter, E., Zweytick, G. and Jurackova, K.
Advances in Extrusion Technology 01.08.2006,
Autoren: Zweytick, Gernot
High Pressure Technology in Food Processing,
Autoren: Zweytick, Gernot