Racheli Ninio
Racheli Ninio M.Sc.
Status aktuell nicht an der BOKU tätig
Laufbahn
- 2007 PhD kandidat
- 2000 - 2002 MSc. Natur Wissenschaft
- 1994 - 1998 B.Sc. Biologie
Auszeichnungen
- Jahr: 2006 Auszeichnung: Vinzenz Schumy Stiftung reward (2,500 Euro), for the project „Organic farmers’ experiments – learning local knowledge”.
- Jahr: 2002 Auszeichnung: M.Sc. in natural sciences (Cum Laude), Ben-Gurion University of the Negev, Faculty of Natural Sciences, Department of Life Sciences.
Projekte
Es wurden 0 Projekte gefunden.
Publikationen
Wissentransfer in die Gesellschaft
Medienbeiträge
Vorträge
Jahr: 2008 - Experimente und Innovationen von Biobauern in Österreich, Israel und Kuba.
Autoren: Kummer, Susanne; Leitgeb, Friedrich; Ninio, Racheli; Vogl, Christian R.
Veranstaltung: Bioforschung für die Praxis, Seminar gemäß Fortbildungsplan des Bundes 2008
Jahr: 2008 - Experimentos de agricultores para el desarrollo sostenible – Una comparación entre Cuba, Austria e Israel
Autoren: Leitgeb F., S. Kummer, R. Ninio, C. R. Vogl
Veranstaltung: 7th Encuentro de Agricultura Orgánica y Sostenible 2008
Jahr: 2008 - How do farmers research and learn? The example of organic farmers´ experiments and innovations – a research concept.
Autoren: Kummer, S., Ninio, R., Leitgeb, F., Vogl C.R.
Veranstaltung: 2nd Scientific Conference of the International Society of Organic Agriculture Research ISOFAR, 16th IFOAM Organic World Congress in Cooperation with the International Federation of Organic Agriculture Movements and the Consorzio ModenaBio 2008 - Cultivating the Future Based on Science
Jahr: 2007 - Organic Farmers´ Experiments and Innovations in Austria, Israel and Cuba
Autoren: Kummer, S., Ninio, R., Leitgeb, F. & C. R. Vogl
Veranstaltung: 7th Congress of the European Society for Agriculture and Food Ethics EurSafe 2007 - Sustainable Food Production and Ethics
Jahr: 2002 - Biosynthesis of flavor compounds in apple cactus Cereus peruvianus (L.) Miller during fruit ripening
Autoren: Ninio Racheli
Veranstaltung: Lecture
Jahr: 2001 - Accumulation and formation of flavor compounds in Cereus peruvianus (L.) Miller fruits during ripening
Autoren: Ninio Racheli, Sitrit Yaron, Lewinsohn Efraim and Mizrahi Yosef
Veranstaltung: Annual meeting of the Israeli Society of Plant Sciences 2001