Energetic and exergetic measurements in food industries.
Abstract
In Austrian food industries thermodynamically measurements are made. The input of energy will be optimised. Simultaneous the emissions in this area will be reduced.
Publications
Indirekt beheizter Keksbackofen mit variabel zuschaltbarer Backraumluftumwälzung.
Autoren: Wistermeyer, M; Mertens, H G; Zinner, K; Deubner, W; Braun, H Jahr: 1999
Journal articles
external links and characteristics of the publication:Emissionsmessungen an einem erdgasbefeuerten Waffelbackofen.
Autoren: Braun, H. Jahr: 1994
Forschungsbericht (extern. Auftraggeber)
external links and characteristics of the publication:Emissionsmessungen an erdgasbefeuerten Waffelbacköfen.
Autoren: Braun, H. Jahr: 1995
Forschungsbericht (extern. Auftraggeber)
external links and characteristics of the publication:Optimierungsmaßnahmen an industriellen Erdgasbrennern.
Autoren: Braun, H. Jahr: 1995
Forschungsbericht (extern. Auftraggeber)
external links and characteristics of the publication:Emissionsmessungen an dem Industriebackofen SWAKT88G.
Autoren: Braun, H. Jahr: 1995
Forschungsbericht (extern. Auftraggeber)
external links and characteristics of the publication:Emissionsmessungen an Dreiecks-Erdgasbrennern und den Industrieöfen SWAKT88VG und SWAK-N 72.
Autoren: Braun, H. Jahr: 1996
Forschungsbericht (extern. Auftraggeber)
external links and characteristics of the publication:Emissionsmessungen an den Waffelbacköfen SWAKT64 und SWAKT104.
Autoren: Braun, H. Jahr: 1996
Forschungsbericht (extern. Auftraggeber)
external links and characteristics of the publication:
Project staff
Herbert Braun
ao.Univ.Prof. Dipl.-Ing.Dr. Herbert Braun
herbert.braun@boku.ac.at
Project Leader
01.01.1975 - 31.12.2012
BOKU partners
External partners
industry, trade
partner