Gregor Fiechter
Dipl.-Ing.Dr. Gregor Fiechter
Status Currently not employed at BOKU
Career
- 2008 - 2012 PhD Programme NatRes; Division of Food Chemistry, DLWT, BOKU, Vienna
- 2006 - 2008 Master Programme Food Science and Technology
- 2002 - 2006 Bachelor Programme Food Science and Biotechnology
Projects
0 Projects found.
Publications
Knowledge Transfer to Society
Media
Presentations
67 lecures found.
Year: 2016 - Evaluation of heat load indicators for extended shelf life (ESL) milk and cream in Austria
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, HK; Boitz, LI; & Fiechter, G
Event: Österreichische Lebensmittelchemiker Tage 2016
Period: 08.06.2016 - 10.06.2016 | Location: St. Pölten, Austria
Year: 2015 - UHPLC analysis of biogenic amines in different cheese varieties retailed in Austria
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, HK; Fiechter, G
Event: 42th International Symposium on High-Performance Liquid Phase Separations and Related Techniques HPLC 2015
Period: 21.06.2015 - 25.06.2015 | Location: Geneva, Switzerland
Year: 2015 - A novel UHPLC method for the rapid determination of furosine as heat load indicator in commercial milk samples
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Boitz, LI; Fiechter, G; Mayer, HK
Event: 42th International Symposium on High-Performance Liquid Phase Separations and Related Techniques HPLC 2015
Period: 21.06.2015 - 25.06.2015 | Location: Geneva, Switzerland
Year: 2015 - RP-HPLC analysis of furosine and acid-soluble ß-lactoglobulin for heat load evaluation of whipping cream
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, HK; Boitz, LI; Fiechter, G
Event: 42th International Symposium on High-Performance Liquid Phase Separations and Related Techniques HPLC 2015
Period: 21.06.2015 - 25.06.2015 | Location: Geneva, Switzerland
Year: 2015 - RP-HPLC analysis of furosine as heat load indicator in pasteurized, ESL and UHT liquid milk samples at retail in Austria
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Boitz, LI; Fiechter, G; Mayer, HK
Event: 42th International Symposium on High-Performance Liquid Phase Separations and Related Techniques HPLC 2015
Period: 21.06.2015 - 25.06.2015 | Location: Geneva, Switzerland
Year: 2015 - Erhitzungsindikatoren („TTIs“) in Milch(produkten) zur Differenzierung pasteurisierter, „länger frischer“ und ultrahocherhitzter Produkte
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Boitz, LI; Fiechter, G; Schmidt, A; Mayer, HK
Event: ANAKON 2015
Period: 23.03.2015 - 26.03.2015 | Location: Graz, Austria | Location: Graz, Austria | Organizer:
Gesellschaft Deutscher Chemiker in Kooperation mit der ASAC
Year: 2015 - Evaluation of heat load indicators for extended shelf life (ESL) milk and cream
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, HK; Boitz, LI; Fiechter, G
Event: 18th EURO FOOD CHEM 2015 - UPCOMING CHALLENGES IN FOOD SCIENCE
Period: 13.10.2015 - 16.10.2015 | Location: Madrid, Spain
Year: 2015 - Biogenic amines in different cheese varieties at retail in Austria
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, HK; Fiechter, G
Event: 18th EURO FOOD CHEM 2015 - UPCOMING CHALLENGES IN FOOD SCIENCE
Period: 13.10.2015 - 16.10.2015 | Location: Madrid, Spain
Year: 2014 - UHPLC-Analytik wasserlöslicher Vitamine
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Schreiner, M; Schmidt, A., Fiechter, G; Boitz, LI; Mayer, HK
Event: Österreichische Lebensmittelchemiker Tage 2014
Period: 23.04.2014 - 25.04.2014 | Location: Vienna, Austria
Year: 2014 - Biogenic amine levels in ripened acid-curd cheeses
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G; Sivec, G; Mayer, HK
Event: 30th International Symposium on Chromatography ISC 2014
Period: 14.09.2014 - 18.09.2014 | Location: Salzburg, Austria
Year: 2014 - UHPLC analysis of water-soluble vitamins
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Schmidt, A; Schreiner, M; Fiechter, G; Boitz, LI; Mayer, HK
Event: 30th International Symposium on Chromatography ISC 2014
Period: 14.09.2014 - 18.09.2014 | Location: Salzburg, Austria
Year: 2014 - Qualität von Sauermilchkäse: Evaluierung der biogenen Amingehalte
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G; Sivec, G; Mayer, HK
Event: Österreichische Lebensmittelchemiker Tage 2014
Period: 23.04.2014 - 25.04.2014 | Location: Vienna, Austria
Year: 2014 - RP-HPLC analysis of furosine and acid-soluble ß-lactoglobulin to assess the heat load of cream retailed in Austria
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, HK; Boitz, LI; Tjoa, L; Fiechter, G
Event: 30th International Symposium on Chromatography ISC 2014
Period: 14.09.2014 - 18.09.2014 | Location: Salzburg, Austria
Year: 2014 - A RP-HPLC method for the determination of furosine as heat load indicator in Austrian commercial milk samples
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Boitz, LI, Fiechter, G; Mayer, HK
Event: 30th International Symposium on Chromatography ISC 2014
Period: 14.09.2014 - 18.09.2014 | Location: Salzburg, Austria
Year: 2014 - A novel UHPLC method for the rapid determination of β-lactoglobulin as heat load indicator in commercial milk samples
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Boitz, LI; Seifried, R; Fiechter, G; Mayer, HK
Event: 30th International Symposium on Chromatography ISC 2014
Period: 14.09.2014 - 18.09.2014 | Location: Salzburg, Austria
Year: 2014 - UHPLC analysis of thiamine and its phosphate esters in milk
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Schmidt, A; Fiechter, G; Boitz, LI; Mayer, HK
Event: 30th International Symposium on Chromatography ISC 2014
Period: 14.09.2014 - 18.09.2014 | Location: Salzburg, Austria
Year: 2014 - Biogenic amine levels in various cheese varieties.
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, HK; Fiechter, G
Event: Österreichische Lebensmittelchemiker Tage 2014
Period: 23.04.2014 - 25.04.2014 | Location: Vienna, Austria
Year: 2014 - UPLC™ analysis of biogenic amines in different cheese varieties
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, HK; Fiechter, G
Event: 30th International Symposium on Chromatography ISC 2014
Period: 14.09.2014 - 18.09.2014 | Location: Salzburg, Austria
Year: 2014 - Einsatz von UPLC in der Milchanalytik
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G; Mayer H
Event: Österreichisches LC-User Meeting 2014
Period: 08.10.2014 - 09.10.2014 | Location: Neuhofen an der Ybbs, Austria
Year: 2014 - RP-HPLC analysis of furosine and acid-soluble ß-lactoglobulin of Austrian commercial cream samples
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Boitz, LI; Tjoa, L; Fiechter, G; Mayer, HK
Event: Österreichische Lebensmittelchemiker Tage 2014
Period: 23.04.2014 - 25.04.2014 | Location: Vienna, Austria
Year: 2014 - Analytischer Vergleich von Trockenplasmaproben
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G; Windisch, A; Mayer, HK
Event: Österreichische Lebensmittelchemiker Tage 2014
Period: 23.04.2014 - 25.04.2014 | Location: Vienna, Austria
Year: 2014 - UHPLC analysis of capsaicinoids in different chili varieties
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G; Fritz, EM; Stangl, SV; Philipp, C; Mayer, HK
Event: 30th International Symposium on Chromatography ISC 2014
Period: 14.09.2014 - 18.09.2014 | Location: Salzburg, Austria
Year: 2013 - Biogenic amines in different cheese varieties
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, HK; Fiechter, G
Event: Dairy Conference 2013
Period: 16.09.2013 - 17.09.2013 | Location: Hohenheim, Germany
Year: 2013 - Anwendung von UPLC in der Lebensmittelanalytik
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G.
Event: Waters UPLC & HPLC User Meeting 2013
Period: 08.10.2013 - 09.10.2013 | Location: Reichenau an der Rax, Austria
Year: 2013 - UPLC analysis of biogenic amines in different cheese varieties
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: MAYER, HK; Fiechter, G
Event: 6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis RAFA 2013
Period: 05.11.2013 - 08.11.2013 | Location: Prague, Czech Republic | Organizer:
Institute of Chemical Technology, Prague and RIKILT-Wageningen University
Year: 2013 - Hot chemistry and its analysis – Scharfe Chemie und deren Analytik
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G
Event: 12th European conference for chemistry teachers
Period: 03.04.2013 - 06.04.2013 | Location: Wieselburg, Austria
Year: 2013 - Bestimmung von biogenen Aminen in verschiedenen Sauermilchkäsen
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G; Sivec, G; Mayer, H.K.
Event: 1. Linzer Kontaminantentagung - Schadstoffe in Lebens- und Futtermitteln 2013
Period: 03.12.2013 - 04.12.2013 | Location: Linz, Austria
Year: 2013 - Rapid UHPLC analysis of capsaicinoids in different chili varieties
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G; Fritz, EM; Stangl, SV; Philipp, C; Mayer, HK
Event: 6th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis RAFA 2013
Period: 05.11.2013 - 08.11.2013 | Location: Prague, Czech Republic | Organizer:
Institute of Chemical Technology, Prague and RIKILT-Wageningen University
Year: 2012 - Monitoring of biogenic amines in cheese
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, HK; Fiechter, G
Event: GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie 2012
Period: 27.09.2012 - 29.09.2012 | Location: Dresden, Germany
Year: 2012 - Capsaicinoids in different chili pepper varieties
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fritz, EM; Philipp, C; Fiechter, G; Mayer, HK
Event: GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie 2012
Period: 27.09.2012 - 29.09.2012 | Location: Dresden, Germany
Year: 2012 - Determination of capsaicinoids in different chili pepper varieties
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fritz, EM; Philipp, C; Fiechter, G; Mayer, HK
Event: Österreichische Lebensmittelchemikertage GÖCH 2012-Haltbarkeit von Lebensmitteln
Period: 25.04.2012 - 27.04.2012 | Location: Linz, Austria
Year: 2012 - Determination of total isoflavone aglycones in different soybean cultivars after enzymatic hydrolysis
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G; Opacak, I; Raba, B; Mayer, HK
Event: Österreichische Lebensmittelchemikertage GÖCH 2012-Haltbarkeit von Lebensmitteln
Period: 25.04.2012 - 27.04.2012 | Location: Linz, Austria
Year: 2012 - Chemical composition of sheep’s and goat’s milk in Austria
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, HK; Fiechter, G
Event: 9th International Symposium on Milk Genomics and Human Health 2012
Period: 08.10.2012 - 10.10.2012 | Location: Wageningen, Netherlands
Year: 2012 - Evaluation of heat load indicators for extended shelf life (ESL) milk
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, HK; Raba, B; Fiechter, G
Event: Österreichische Lebensmittelchemikertage GÖCH 2012-Haltbarkeit von Lebensmitteln
Period: 25.04.2012 - 27.04.2012 | Location: Linz, Austria
Year: 2012 - UHPLC amino acid analysis and its application to various foods
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G; Mayer, HK
Event: Österreichische Lebensmittelchemikertage GÖCH 2012-Haltbarkeit von Lebensmitteln
Period: 25.04.2012 - 27.04.2012 | Location: Linz, Austria
Year: 2012 - Determination of biogenic amines in cheese
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, HK; Fiechter, G
Event: Österreichische Lebensmittelchemikertage GÖCH 2012-Haltbarkeit von Lebensmitteln
Period: 25.04.2012 - 27.04.2012 | Location: Linz, Austria
Year: 2012 - Total isoflavone aglycones in different soybean cultivars
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G; Opacak, I; Raba, B; Mayer, HK
Event: GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie 2012
Period: 27.09.2012 - 29.09.2012 | Location: Dresden, Germany
Year: 2012 - Physico-chemical parameters of goat’s milk from different breeds in Austria
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, HK; Fiechter, G
Event: 9th International Symposium on Milk Genomics and Human Health 2012
Period: 08.10.2012 - 10.10.2012 | Location: Wageningen, Netherlands
Year: 2011 - Physical and chemical characteristics of sheep’s and goat’s milk in Austria
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, H.K., Fiechter, G., Schwarz, W., Ulberth, F.
Event: International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk IDF 2011
Period: 16.05.2011 - 18.05.2011 | Location: Athens, Greece
Year: 2011 - Ultra Performance Liquid Chromatography (UPLC) analysis of biogenic amines in cheese
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, H.K., Fichter, G.
Event: International Food Congress on Novel Approaches in Food Industry (NAFI 2011)
Period: 26.05.2011 - 29.05.2011 | Location: Izmir, Turkey
Year: 2011 - Characterization of amino acid profiles of culture media using Ultra Performance Liquid Chromatography, AQC pre-column derivatization and UV detection
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fichter, G., Mayer, H.K.
Event: 36th International Symposium on High-Performance Liquid Phase Separations and Related Techniques HPLC 2011
Period: 19.06.2011 - 23.06.2011 | Location: Budapest, Hungary
Year: 2011 - Characterization of nitrogenous compounds of different types of bovine whey
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G., Mayer, H.K.
Event: 5th International Symposium on Recent Advances iin Food Analysis RAFA 2011
Period: 01.11.2011 - 04.11.2011 | Location: Prague, Czech Republic
Year: 2011 - A New Ultra Performance Liquid Chromatography method for the determination of total isoflavone aglycones in different soybean cultivars after enzymatic hydrolysis
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fichter, G., Opacak, I., Raba, B., Mayer, H.K.
Event: 36th International Symposium on High-Performance Liquid Phase Separations and Related Techniques HPLC 2011
Period: 19.06.2011 - 23.06.2011 | Location: Budapest, Hungary
Year: 2011 - Isoflavone analysis with Ultra Performance Liquid Chromatography: Application to soy-based nutritional supplements
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fichter, G., Opacak, I., Raba, B., Mayer, H.K.
Event: 36th International Symposium on High-Performance Liquid Phase Separations and Related Techniques HPLC 2011
Period: 19.06.2011 - 23.06.2011 | Location: Budapest, Hungary
Year: 2011 - Method transfer from HPLC to Ultra Performance Liquid Chromatography (UPLC): Biogenic amines in different cheese varieties
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, H.K., Fichter, G.
Event: 36th International Symposium on High-Performance Liquid Phase Separations and Related Techniques HPLC 2011
Period: 19.06.2011 - 23.06.2011 | Location: Budapest, Hungary
Year: 2011 - Physico-chemical characteristics of goat’s milk in Austria – seasonal variations and differences between breeds
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, H.K., Fiechter, G., Schober, D., Ulberth, F.
Event: International Symposium on Sheep, Goat and other non-Cow Milk IDF 2011
Period: 16.05.2011 - 18.05.2011 | Location: Athens, Greece
Year: 2010 - A comparison of selected valuable components in traditional “soymilk” and cow milk
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Raba, B., Fiechter, G., Schreiner, M., Mayer, H.K
Event: 1st International Congress on Food Technology 2010
Period: 03.11.2010 - 06.11.2010 | Location: Antalya, Turkey
Year: 2010 - “Soymilk” in relation to cow milk
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Raba, B., Fiechter, G., Schreiner, M., Mayer, H.K
Event: 28th International Symposium on Chromatography 2010
Period: 12.09.2010 - 16.09.2010 | Location: Valencia, Spain
Year: 2010 - Evaluation of phytoestrogen content of soy-based nutritional supplements via Ultra Performance Liquid Chromatography
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G., Raba, B., Jungmayr, A., Mayer, H.K.
Event: 28th International Symposium on Chromatography 2010
Period: 12.09.2010 - 16.09.2010 | Location: Valencia, Spain
Year: 2010 - Ultra Performance Liquid Chromatography (UPLC) analysis of free amino acids and biogenic amines in dairy products
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, H.K., Fiechter, G., Fischer, E.
Event: 28th International Symposium on Chromatography 2010
Period: 12.09.2010 - 16.09.2010 | Location: Valencia, Spain
Year: 2010 - Determination of phytoestrogens in soy-based nutritional supplements via Ultra Performance Liquid Chromatography
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G., Raba, B., Jungmeier, A., Mayer, H.K.
Event: 1st International Congress on Food Technology 2010
Period: 03.11.2010 - 06.11.2010 | Location: Antalya, Turkey
Year: 2010 - Isoflavone fingerprinting of soy-based nutritional supplements via Ultra Performance Liquid Chromatography
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G., Raba, B., Jungmayr, A., Mayer, H.K.
Event: Österreichische Lebensmittelchemiker Tage 2010
Period: 19.05.2010 - 21.05.2010 | Location: Leibnitz, Austria
Year: 2010 - Selected valuable components in “soymilk” versus cow milk – A comparison
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Raba, B., Fiechter, G., Schreiner, M., Mayer, H.K
Event: Österreichische Lebensmittelchemiker Tage 2010
Period: 19.05.2010 - 21.05.2010 | Location: Leibnitz, Austria
Year: 2009 - UPLC analysis of free amino acids and biogenic amines in different cheese varieties
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, H.K., Fischer, E, Fiechter, G.
Event: 15th EURO FOOD CHEM 2009 - FOOD FOR THE FUTURE - the contribution of chemistry to improvement of food quality
Period: 05.07.2009 - 08.07.2009 | Location: Copenhagen, Denmark
Year: 2009 - Characterization of isoflavone composition in soy-based nutritional supplements via ultra performance liquid chromatography (UPLC™)
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G., Raba, B., Mayer, H.K.
Event: 4th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis 2009
Period: 04.11.2009 - 06.11.2009 | Location: Prague, Czech Republic | Organizer:
International Association of Environmental Analytical Chemistry
Year: 2009 - Peptide mapping of different types of bovine whey via ultra performance liquid chromatography
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G., Gorzki, L., Mayer, H.K.
Event: Milchkonferenz 2009
Period: 17.09.2009 - 19.09.2009 | Location: Vienna, Austria | Organizer:
Gesellschaft für Milchwissenschaft / Society of Dairy Science
Year: 2009 - Ultra Performance Liquid Chromatography (UPLC) analysis of free amino acids and biogenic amines in cheese
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, H.K., Fischer, E., Fiechter, G.
Event: 34th International Symposium on High-Performance Liquid Phase Separations and Related Techniques HPLC 2009
Period: 28.06.2009 - 02.07.2009 | Location: Dresden, Germany
Year: 2009 - Free Amino Acids and Biogenic Amines as Minor Components in Dairy Products
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, H.K., Fischer, E., Fiechter, G.
Event: 6th NIZO Dairy Conference on Dairy Ingredients - Innovations in Functionality 2009
Period: 29.09.2009 - 02.10.2009 | Location: Arnhem, Netherlands
Year: 2009 - Free amino acids and biogenic amines in different cheese varieties
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, H.K., Fischer, E., Fiechter, G.
Event: Milchkonferenz 2009
Period: 17.09.2009 - 19.09.2009 | Location: Vienna, Austria | Organizer:
Gesellschaft für Milchwissenschaft / Society of Dairy Science
Year: 2009 - Ultra Performance Liquid Chromatography analysis of free amino acids as possible authenticity markers in bee honey
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G., Mayer, H.K.
Event: 34th International Symposium on High-Performance Liquid Phase Separations and Related Techniques HPLC 2009
Period: 28.06.2009 - 02.07.2009 | Location: Dresden, Germany
Year: 2009 - “Soymilk” – an adequate alternative to cow milk?
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Raba, B., Fiechter, G., Wunderer, A., Goldfuss, I., Sattler, N., Schreiner, M., Mayer, H.K
Event: Milchkonferenz 2009
Period: 17.09.2009 - 19.09.2009 | Location: Vienna, Austria | Organizer:
Gesellschaft für Milchwissenschaft / Society of Dairy Science
Year: 2009 - Characterization of free amino acid excretion in Sur-lie model wines via Ultra Performance Liquid Chromatography
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G., Pavelescu, D., Hainzl, V., Mayer, H.K.
Event: 34th International Symposium on High-Performance Liquid Phase Separations and Related Techniques HPLC 2009
Period: 28.06.2009 - 02.07.2009 | Location: Dresden, Germany
Year: 2009 - Authenticity monitoring of free amino acids in fruit juice via Ultra Performance Liquid Chromatography
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G., Mayer, H.K.
Event: 34th International Symposium on High-Performance Liquid Phase Separations and Related Techniques HPLC 2009
Period: 28.06.2009 - 02.07.2009 | Location: Dresden, Germany
Year: 2009 - Determination of free amino acids in bovine milk via ultra-performance liquid chromatography
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G., Mayer, H.K.
Event: Milchkonferenz 2009
Period: 17.09.2009 - 19.09.2009 | Location: Vienna, Austria | Organizer:
Gesellschaft für Milchwissenschaft / Society of Dairy Science
Year: 2008 - Determination of protein patterns in Sur-lie model wines using sodium dodecyl sulfate polyacrylamide gel electrophoresis (SDS-PAGE)
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G., Pavelescu, D., Meier, J., Mayer, H.K.
Event: First European Food Congress EFFoST 2008 - Food Production - Nutrition - Healthy Consumers
Period: 04.11.2008 - 09.11.2008 | Location: Ljubljana, Slovenia
Year: 2008 - Quantitation of free amino acids in Sur-lie model wines via pre-column derivatization using 6-aminoquinolyl-N-hydroxysuccinimidyl carbamate (AQC) and Ultra-Performance Liquid Chromatography
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Fiechter, G., Pavelescu, D., Hainzl, V., Kneifel, W., Mayer, H.K.
Event: First European Food Congress EFFoST 2008 - Food Production - Nutrition - Healthy Consumers
Period: 04.11.2008 - 09.11.2008 | Location: Ljubljana, Slovenia
Year: 2008 - Free amino acids and biogenic amines in cheese analyzed by Ultra Performance Liquid Chromatography (UPLC)
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Mayer, H.K., Fischer, E., Fiechter, G.
Event: First European Food Congress EFFoST 2008 - Food Production - Nutrition - Healthy Consumers
Period: 04.11.2008 - 09.11.2008 | Location: Ljubljana, Slovenia