Dissertation
Glycosidases from Wine Lactic Acid Bacteria Biochemical Characterization and enological Properties
Michlmayr H. Glycosidases from Wine Lactic Acid Bacteria Biochemical Characterization and enological Properties [Internet]. Austria: BOKU - Universität für Bodenkultur Wien; 2012. Available from: http://permalink.obvsg.at/bok/AC07812362
BOKU Beteiligte
Klaus Dieter Kulbe
Klaus Dieter Kulbe
HauptbetreuerIn
Wolfgang Kneifel
Univ.-Prof. i.R. Dipl.-Ing. Dr.nat.techn. Wolfgang Kneifel
Berater(in) 1
Wolfgang Kneifel
Univ.-Prof. i.R. Dipl.-Ing. Dr.nat.techn. Wolfgang Kneifel
HauptbetreuerIn
Dietmar Haltrich
Univ.Prof. Dipl.-Ing. Dr.techn. Dietmar Haltrich
Berater(in) 2
Paul Georg Furtmüller
Ao.Univ.Prof. Dipl.-Ing. Dr.nat.techn. Paul Georg Furtmüller
HauptbetreuerIn