Zand, E; Zimmermann, K; Schoenher, C; Schottroff, F; Jaeger, H (2020): Differentiation of sublethal and lethal pulsed electric field effects on E. coli cells by using SYTOXTM Green. [Poster]
Elecroporation-Based Technologies and Treatments, NOV 16 - DEC 4, 2020, Lubjana, Slovenia (online)Zand, E (2019): Hygiene 4.0 - Neue Aseptik- und Dekontaminationsstragien..
TÜV AUSTRIA Lebensmittelsicherheitstag, JUN 6, 2019, WienZand, E. (2019): Biofilme als Ursache für Kontaminationen: Eine auf Fluoreszenz-basierende Methode zur Wirksamkeitsüberprüfung von Biofilm-Kontrollmethoden.
ÖGE-Jahrestagung, NOV 14-15, 2019, WienDenisse Bender, Elena Zand, Stefano D’Amico, Renata Nemeth, Sandor Tömösközi and Regine Schoenlechner (2018): Optimization of millet and buckwheat sourdough-breads added with arabinoxylans . [Poster]
Cereals and Grains 2018, OKT 21 - 23, 2018, London, ENGLANDZand, E; Fröhling, A; Zunabovic-Pichler, M; Jäger, H (2018): New strategies for decontamination, aseptic processing and microbial analysis. [Poster]
EHEDG World Congress, NOV 21-22, 2018, London, ENGLANDZand, E; Jäger H (2018): Herausforderungen für Reinigung und Hygiene in der Lebensmittelproduktion – Forschungsprojekt Hygiene 4.0.
Experience EXPO Lounges on Tour, SEP 25-26, 2018, Wien