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Pro- und Präbiotics – mehr als nur ein Trend
Transkript, 13, 61-62, 2007
Kronsteiner S., Domig K.J., Pfalz S., Nagel P., Zollitsch W., Kneifel W.:
Detecting pathogens using real-time PCR: a contribution to monitoring animal health and food safety.
In: Zollitsch W., Winckler C., Waiblinger S., Haslberger A. (Eds.), Sustainabler food production and ethics, Wageningen Academic Publishers, The Netherlands, Sustainable food production and ethics - 7th Congress of the European Society for Agricultural and Food Ethics, 13.-15. September, 2007, Vienna, 515-517; ISBN: 978-90-8686-046-3, 2007
Petersson A., Domig K.J., Moser E., Schedle K., Windisch W., Kneifel W.:
A tailor-made molecular biological strategy for monitoring the gut microbiota of pigs reflecting animal health
In: Zollitsch W., Winckler C., Waiblinger S., Haslberger A. (Eds.), Sustainable Food Production and Ethics, Wageningen Academic Publishers, The Netherlands, Sustainable Food Production and Ethics - 7th Congress of the European Society for Agricultural and Food Ethics, 13.-15. September 2007, Vienna, 532-536; ISBN: 978-90-8686-04, 2007
Pfalz S., Domig K.J., Kronsteiner S., Nagel P., Zollitsch W., Kneifel W.:
Analysis of diet-induced changes in intestinal microbiota: microbial balance as indicator for gut health
In: Zollitsch W., Winckler C., Waiblinger S., Haslberger A. (Eds.), Sustainable Food Production and Ethics, Wageningen Academic Publishers, The Netherlands, Sustainable Food Production and Ethics - 7th Congress of the European Society for Agricultural and Food Ethics, 13.-15. September, 2007, Vienna, 518-520; ISBN: 978-90-8686-046-3, 2007
Domig K.J.:
Lebensmittel: Mikrobiologische Gefahren
In: Hrsg. Lebensmittelversuchsanstalt (LVA), Das HACCP Konzept, Blaastraße 29, 1190 Wien, LVA-Seminar: Das HACCP Konzept im Lichte der neuen Lebensmittelhygieneverordnungen., 03.05.2006, Hotel Modul, 1180 Wien, 1-14, 2006
Zitz, U. Kneifel, W., Weiss, H.:
Draft International Standard: Selective Enumeration of Bifidobacteria in Dairy Products. International Dairy Federation
Joint Action Team (JAT) on the Lactic acid bacteria & starters,
, 2006