Özge Tirpanalan
Dipl.-Ing.Dr. Özge Tirpanalan
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: 2017 - Decreased phytic acid levels and viscosity in wheat bran trough solid-state fermentation with Pleurotus fungi - a preliminary study
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Wanzenböck, E; Schedle, K; Tirpanalan, Ö; Apprich, S; Kneifel, W
: 71. Jahrestagung der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie GfE 2017
: 14.03.2017 - 16.03.2017 | : Göttingen, Germany
: 2016 - Wheat bran valorisation - a review over four years of research
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Wanzenböck, E; Tirpanalan, Ö; Apprich, S; Reisinger, M; Prückler, M; Kraler, M; Hell, J; Schedle, K., Novalin, S; Kneifel, W
: 30th EFFoST International Conference 2016
: 28.11.2016 - 30.11.2016 | : Vienna, Austria
: 2014 - Microbiological Quality of Fresh-Cut Produce and Efficacy of Sanitizing Agents
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Zunabovic, M; Tirpanalan, Ö; Marzcyk, C; Kneifel, W;
: 8th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists 2014
: 21.10.2014 - 24.10.2014 | : Opatija, Croatia