Projekte
Es wurden 0 Projekte gefunden.
Publikationen
Wissentransfer in die Gesellschaft
Medienbeiträge
Vorträge
(2024) Hydrocolloids as biofilm imitations for cleaning validation processes in the food industry
Autoren: Bachlechner, C; Kauer, T; Zand, E; Fuhrmann, P; Jäger, H
Food Colloids
(2020) Differentiation of sublethal and lethal pulsed electric field effects on E. coli cells by using SYTOXTM Green
Autoren: Zand, E; Zimmermann, K; Schoenher, C; Schottroff, F; Jaeger, H
Elecroporation-Based Technologies and Treatments
(2019) Hygiene 4.0 - Neue Aseptik- und Dekontaminationsstragien.
Autoren: Zand, E
TÜV AUSTRIA Lebensmittelsicherheitstag
(2019) Biofilme als Ursache für Kontaminationen: Eine auf Fluoreszenz-basierende Methode zur Wirksamkeitsüberprüfung von Biofilm-Kontrollmethoden
Autoren: Zand, E.
ÖGE Jahrestagung 2019
(2018) Optimization of millet and buckwheat sourdough-breads added with arabinoxylans
Autoren: Denisse Bender, Elena Zand, Stefano D’Amico, Renata Nemeth, Sandor Tömösközi and Regine Schoenlechner
Cereals and Grains 2018
(2018) New strategies for decontamination, aseptic processing and microbial analysis
Autoren: Zand, E; Fröhling, A; Zunabovic-Pichler, M; Jäger, H
EHEDG World Congress
(2018) Wirkung von unterschiedlich extrahierten Arabinoxylane auf die Eigenschaften von glutenfreiem Sauerteigbrot
Autoren: Bender, D.; Zand, E.; D'Amico, S.; Nemeth, R.; Tömösközi, S.; Schoenlechner, R.
4. D-A-CH Tagung für angewandte Getreidewissenschaften 2018
(2018) Potential of isolated arabinoxylans to improve the functional properties of gluten-free bread
Autoren: Denisse Bender, Elena Zand, Markus Regner, Stefano D’Amico, Renata Nemeth, Sandor Tömösközi and Regine Schoenlechner
LACC4 - 4th ICC Latin American Cereals Conference
(2018) Herausforderungen für Reinigung und Hygiene in der Lebensmittelproduktion – Forschungsprojekt Hygiene 4.0
Autoren: Zand, E; Jäger H
Experience EXPO Lounges on Tour
(2017) Influence of arabinoxylans and/or pyranose-2-oxidase on functional properties of gluten-free bread.
Autoren: Elena Zand, Denisse Bender, Renata Nemeth, Sandor Tömösközi and Regine Schoenlechner
ÖGE-Jahrestagung 2017 - Ernährungstrends und aktuelle Fragen der Nachhaltigkeit