Nicola Pacher
Dipl.-Ing.Dr. Nicola Pacher
Status
Laufbahn
- 2024 Postdoc at the Institute of Food Science (BOKU University)
- 2020 - 2024 University Assistant and PhD candidate at the Institute of Food Science
Projekte
Es wurden 0 Projekte gefunden.
Publikationen
Wissentransfer in die Gesellschaft
Medienbeiträge
Vorträge
Es wurden 6 gefunden.
: 2025 - Understanding of ropy bread by implementing operator-independent spoilage profile analysis
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Pacher, N; Burtscher, J; Bender, D; Fieseler, L; Schreiner, M; Domig, KJ
: Spoilers in Food 2025
: 24.06.2025 - 26.06.2025 | : Rue du Paradis, 29000 Quimper, Frankreich | :
Université de Bretagne Occidentale | :
ADRIA Food Expertise | :
Technopole Quimper-Cornouaille | :
Laboratoire Universitaire de Biodiversité et d'Écologie Microbienne
: 2024 - Identifizierung, Charakterisierung und Bestimmung des Verderbspotenzials von fadenziehenden Bazillen in Brot
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Pacher, N; Burtscher, J; Bender, D; Fieseler, L; Domig KJ
: 38. Jahrestagung der Österreichischen Gesellschaft für Hygiene, Mikrobiologie und Präventivmedizin 2024
: 13.05.2024 - 16.05.2024 | : 5020 Salzburg Österreich | :
Österreichische Gesellschaft für Hygiene, Mikrobiologie und Präventivmedizin (ÖGHMP)
: 2023 - Characterization of aerobic spore-forming bacteria associated with ropy bread spoilage
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Nicola Pacher, Johanna Burtscher, Denisse Bender, Lars Fieseler, Konrad J. Domig
: 10th Congress of European Microbiologists 2023
: 09.07.2023 - 13.07.2023 | : Hamburg, Germany | : Hamburg
: 2022 - Was ist mit meinem Brot passiert?
Art: Vortrag - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Pacher. N
: Lange Nacht der Forschung 2022
: 20.05.2022 - 04.04.2024 | : Vienna, Austria | : Vienna, Austria | : Tulln an der Donau, Austria | : Unknown, Austria | : Vienna, AUSTRIA | :
Bundesministerium für Bildung, Wissenschaft und Forschung | :
Bundesministerium für Klimaschutz, Umwelt, Energie, Mobilität, Innovation und Technologie | :
Bundesministerium für Arbeit und Wirtschaft
: 2022 - Assessing the rope spoilage potential of Bacillus spp. in bread
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Pacher, N; Burtscher J; Bender, D; Domig, KJ;
: 20th ICC Conference 2022 - Future Challenges for Cereal Science and Technology
: 05.07.2022 - 07.07.2022 | : Vienna, Austria | : Vienna | :
International Association for Cereal Science and Technology (ICC)
: 2022 - Insights into the Relevance of Bacillus cytotoxicus as a Foodborne Pathogen
Art: Poster - Ausgewählte Präsentation
Autoren: Burtscher, J; Etter, D; Pacher, N; Biggel, M; Schlaepfer, J; Johler, S;
: FEMS Conference on Microbiology 2022
: 30.06.2022 - 02.07.2022 | : Belgrade, Serbia