Klaus Atzgersdorfer
Klaus Atzgersdorfer Bakk.techn.
Status ausgeschieden
Projekte
Es wurden 0 Projekte gefunden.
Publikationen
Wissentransfer in die Gesellschaft
Medienbeiträge
Vorträge
(2016) Phytochemicals in cereals and their use: A case study on anthocyanins
Autoren: Grausgruber H., Fuchs C., Atzgersdorfer K., Baron J., Oberlerchner J. T., Böhmdorfer S.
66. Tagung der Vereinigung der Pflanzenzüchter und Saatgutkaufleute Österreichs 2015
(2015) Grain pigments in wheat and naked barley: opportunities to enrich antioxidants in whole-grain products
Autoren: Grausgruber H., D'Amico S., Atzgersdorfer K., Baron J., Kinner M., Siebenhandl-Ehn S., Böhmdorfer S.
20th International Scientific Conference, Healthy grain for a healthy diet
(2014) Cereal quality - time for a paradigm shift?
Autoren: Grausgruber H., Atzgersdorfer K., Taassob-Shirazi F., Böhmdorfer S., Forster B.P.
EUCARPIA Cereals Section/ITMI Joint Conference, "Cereals for Food, Feed and Fuel - Challenge for Global Improvement"
Analysis of anthocyanins of coloured wheat varieties.
Autoren: Böhmdorfer, S; Atzgersdorfer, K; Krüger, S; Morlock, G; Rosenau, T; Grausgruber, H