Qimeng Li
Mag. Qimeng Li
Status
Laufbahn
- 2002 - 2008 Masterdegree of genetic and microbiology from the University of Vienna
Projekte
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Publikationen
Wissentransfer in die Gesellschaft
Medienbeiträge
Vorträge
(2012) Effects of high dietary iodine supply as iodide or iodate on growth performance, tissue accumulation and oxidative stress in fattening pigs
Autoren: Li Q, Mair C, Windisch W
ALVA Jahrestagung 2012 - Ernährung sichern, trotz begrenzter Ressourcen
(2012) Einfluss von Hefezellwänden und Nukleotiden auf den Immunstatus von Absetzferkeln
Autoren: Kroismayr, A., Li Q., Schedle K.
11. BOKU-Symposium Tierernährung 2012
(2011) Impact of different iodine supplementation and iodine source in feed of finishing pigs on the oxidative status of selected tissues
Autoren: Li Q, Mair C, Schedle K, Windisch W
ALVA Jahrestagung 2011 - Landwirtschaft, Lebensmittel und Veterinärmedizin - Zukunft der Forschung in Österreich
(2011) Influence of increasing iodine supplementation and iodine source on the iodine content in tissues and thyroid hormones of fattening pigs
Autoren: Li, Q, Mair, C, Schedle, K, Windisch, W
65. Tagung der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie GfE 2011
(2011) Antioxidative enzyme activity and lipid peroxide level in liver and muscle of grower-finisher pigs fed increasing iodine concentrations as iodide or iodate
Autoren: Li Q, Mair C, Schedle K, Hellmayr I, Windisch W
27. Jahrestagung der GMS 2011
(2009) Experimentelle Untersuchungen einer hohen Jodversorgung auf die zootechnischen Leistungen sowie die Schlachtkörperqualität bei Mastschweinen
Autoren: Hammerl, S., Windisch, W., Li, Q., Schedle, K.
8. BOKU-Symposium Tierernährung 2009
(2009) Effects of high dietary iodine supply as iodide or iodate on mRNA expression of marker genes associated to fat metabolism and oxidative stress in abdominal fat tissue of fattening pigs
Autoren: Schedle K., Wagner V., Li Q., Ettle T., Windisch W.
63. Tagung der Gesellschaft für Ernährungsphysiologie 2009