University of Natural Resources and Life Sciences, Vienna (BOKU) - Research portal

Logo BOKU Resarch Portal

Kummer Yvonne


Transfer of Knowledge

Publications with special focus on transfer of knowledge ("social impact") to practitioners as well as the interested public (e.g.publications in non-refereed or popular scientific journals, magazines or books, research reports) can be found under the menu item "TRANSFER of KNOWLEDGE".

Scientific publications from BOKU scientists (e.g. publications in SCI / SSCI journals, other refereed journals, proceedings, articles in collected volumes) can be found under the menu item:

>> Publications

2022

Journal Articles

Burtscher, J; Kummer, Y; Strobl, M; Domig, K J; Hirsch, P (2022): Einblicke in das Forschungsprojekt NutriSafe – Sicherheit in der Lebensmittelproduktion und -logistik durch Distributed-Ledger-Technologie.

Ernährung/Nutrition, 46|03/04 2022, 48-53; ISSN 0250-1554

2021

Research Report & Expert's Report

Kummer, Y; Burtscher, J; Domig, KJ; Fikar, C; Göllner, J; Kugler, M; Laßnig, H; Polster, S; Rainer, K; Silvestru, D; Zazgornik, J; Häuslmayer, H; Hirsch, P (2021): Wissenschaftlicher Endbericht - NutriSafe: Sicherstellung von Nahrungsmittelproduktion und -logistik mit Distributed Ledger Technologie.

FFG - KIRAS, 163

Kummer, Y; Burtscher, J; Domig, KJ; Fikar, C; Göllner, J; Kugler, M; Laßnig, H; Polster, S; Rainer, K; Silvestru, D; Zazgornik, J; Häuslmayer, H; Hirsch, P (2021): Endbericht - NutriSafe: Sicherstellung von Nahrungsmittelproduktion und -logistik mit Distributed Ledger Technologie.

Finanziert von: FFG - KIRAS, 20

Kummer, Y; Singer, J; Strobl, M; Weber, C; Burtscher, J; Domig, KJ; Hirsch, P (2021): Resilienzbetrachtung der Lebensmittelversorgung anhand der Wertschöpfungsketten von Schweinefleisch, Trinkmilch und Speisekartoffel in Österreich.

FFG - KIRAS, 23 FullText

Miscellaneous

Weber, C; Strobl, M; Hirsch, P; Kummer, Y; Burtscher, J; Domig KJ (2021): Datenerhebung zur Beschreibung der österreichischen Wertschöpfungsketten für Schweinefleisch, Trinkmilch und Speisekartoffeln als Basis für Simulationen und Modellbetrachtungen im KIRAS-Projekt NutriSafe.

FullText

2020

Research Report & Expert's Report

Hoiß, T; Furtner, T; Hermann, A; Hofmeier, M; Kummer, Y; Rest, KD; Stocker, F; Hirsch, P; Oberhellmann, S; Lamken, D; Lechner, U (2020): Design of Blockchain-based Information Systems - Design Principles from the NutriSafe Project.

FFG - KIRAS, 4 FullText

Kummer, Y; Burtscher, J; Domig, K; Berner, B; Rest, KD; Schlauf, N; Singer, J; Hirsch, P (2020): Kurzbeschreibung der Use Cases und Darstellung der Geschäftsprozesse.

FFG - KIRAS, 16 FullText

Kummer, Y; Burtscher, J; Domig, K; Fikar, C; Göllner, J; Kugler, M; Laßnig, H; Peer, A; Rest, KD; Silvestru, D; Zazgornik, J; Häuslmayer, H; Hirsch, P; (2020): Zwischenbericht - NutriSafe.

Finanziert von: FFG - KIRAS, 13

© BOKU Wien Imprint