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Schreiner Matthias


Transfer of Knowledge

Publications with special focus on transfer of knowledge ("social impact") to practitioners as well as the interested public (e.g.publications in non-refereed or popular scientific journals, magazines or books, research reports) can be found under the menu item "TRANSFER of KNOWLEDGE".

Scientific publications from BOKU scientists (e.g. publications in SCI / SSCI journals, other refereed journals, proceedings, articles in collected volumes) can be found under the menu item:

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2019

Research Report & Expert's Report

Mayer, HK; Schmidt, A; Schreiner, M; Van den Oever, SP (2019): Chemische und chromatographische Analyse von Milchproben von Kühen aus einem Milchvieh-Fütterungsversuch zur möglichen Unterscheidung von Heu-und Silagefütterung anhand der Milchzusammensetzung.

BOKU, H932 Inst. f. Nutztierwissenschaften, Gregor Mendel-Straße 33, 1180 Wien, 67

2011

Schreiner, M. Reischütz, N., Fiechter, G., Mayer, H.K. (2011): Fettanalytik und Proteinquantifizierung wildlebender Reinanken aus dem Millstättersee.

Soravia Food Market GmbH, 1030 Wien, 111

2009

Newspaper, Magazine Article

Schreiner, M (2009): Experten beantworten ihre Fragen - Nitrat im Wintersalat: Was muss ich beachten?.

Wellness Magazin, 01/2009, 83

Miscellaneous

Kroismayr A., Schedle K., Sehm., Pfaffl MW., Plitzner C., Foissy H., Ettle T., Mayer H., Schreiner M., Windisch W. (2009): Einfluss von antimikrobiell wirksamen Futterzusätzen auf die Mikrobiologie des Verdauungstraktes und Blutparameter von Absetzferkeln .

Milchwissenschaftliche Forschung am Zentralinstitut für Ernährung- und Lebensmittelforschung Weihenstephan (ZIEL)

2007

Research Report & Expert's Report

Schreiner, M. (2007): Gehalt an Omega-3 Fettsäuren in angereichertem Joghurt.

NÖM Ag. /Produktentwicklung Vöslauer Straße 109, 2500 Baden , 3

2006

Journal Articles

Schreiner, M. (2006): Different Oil Sources for Producing Broiler Meat Enriched with Omega-3 Fatty Acids.

Feedinfo News Service Scientific Reviews, 2-2006, 3 FullText

Research Report & Expert's Report

Schreiner, M (2006): Untersuchung auf Bestandteile tierischer Herkunft.

VEGANE GESELLSCHAFT ÖSTERREICH, Waidhausenstr. 13/1, A-1140 Wien , 6

2005

Journal Articles

Schreiner, M., Meraji, S., Moreira, R. (2005): Omega-3 enriched eggs: positional distribution of fatty acids in response to different dietary lipids.

Lipid Technology, 17, 12, 271-275; 0956-666X FullText

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