Präferenzen der Maiskonsumenten in Ostafrika
Hofreither Markus
Institut für Nachhaltige Wirtschaftsentwicklung
01.01.2005 - 31.12.2005
Forschungsprojekt aus §26 oder §27 Mitteln
Programm keines
Geldgeber keiner
Kompetenzfelder
Abstract
null
Vitamin A Maispräferenzen Ostafrika
Publikationen
Comparing Contingent Valuation Method, Choice Experiments and Experimental Auctions in soliciting Consumer preference for maizein Western Kenya: Preliminary results
Autoren: Kimenju, S.J., Morawetz, U.B., De Groote, H. Jahr: 2005
PUBLIZIERTER Beitrag für wissenschaftliche Veranstaltung
Comparing Accuracy and Costs of Revealed and Stated preferences: The Case of Consumer Acceptance of Yellow Maize in East Africa
Autoren: Kimenju S.C., DeGroote H., Morawetz U.B. Jahr: 2006
PUBLIZIERTER Beitrag für wissenschaftliche Veranstaltung
Estimating Consumers' Willingness to Pay for Food Quality Experimental Auctions, the Case of Yellow vs. Fortified Maize meal in Kenya.
Autoren: Morawetz, U.,Kimenju, S.C., De Groote, H. Jahr: 2006
Projektbericht
Mitarbeiter*innen
Markus Hofreither
O.Univ.Prof.i.R. Mag. Dr. Markus Hofreither
markus.hofreither@boku.ac.at
Projektleiter*in
01.01.2005 - 31.12.2005
Ulrich Morawetz
Dr. Ulrich Morawetz
ulrich.morawetz@boku.ac.at
Tel: +43 1 47654-73130
Projektmitarbeiter*in
01.01.2005 - 31.12.2005
BOKU Partner
Externe Partner
International Maize and Wheat Improvement Center
Hugo De Groote
Partner