FFoQSI: 2.1.1 Influence of particle size and fibre source on feed processing and nutritive value of raw materials and compound feeds
Gierus Martin
Institute of Animal Nutrition, Livestock Products, and Nutrition Physiology (TTE)
01.07.2017 - 30.06.2021
Project within a strategic participation of the university (e.g. COMET)
Programm COMET - K-Projekte
Geldgeber National: Companies
Kompetenzfelder • Nachwachsende Rohstoffe und neue Technologien • Lebensmittel, Ernährung, Gesundheit • Biotechnologie • Ressourcen und gesellschaftliche Dynamik
Abstract
null
particle dietary fibre feed processing
Publikationen
Mitarbeiter*Innen
Martin Gierus
Univ.Prof. Dr.agr. Martin Gierus
martin.gierus@boku.ac.at
Tel: +43 1 47654-97601, 97602, 97603
BOKU Project Leader
01.07.2017 - 30.06.2021
Karl Schedle
Priv.-Doz. Dipl.-Ing. Dr. Karl Schedle
karl.schedle@boku.ac.at
Tel: +43 1 47654-97608
Sub Projectleader
07.08.2018 - 31.12.2021
Project Staff
01.07.2017 - 06.08.2018
BOKU Partner
Externe Partner
Agromed Austria GmbH
keiner
partner
Garant-Tiernahrung Gesellschaft m.b.H.
keiner
partner