BOKU - Universität für Bodenkultur Wien - Forschungsinformationssystem

Logo BOKU-Forschungsportal

Publikationen

Suchbegriffe: Alternative protein sources, . Treffer: 3


** = Publikationen gelistet in SCI/SSCI (veröffentlicht im Web of Science)
* = Publikationen in sonstigen peer-reviewten Journalen (ggf. noch nicht im WoS veröffentlicht)
Filter: Originalarbeit, Übersichtsarbeit, Konferenzband Originalarbeit

2023

** Smetana, S; Ristic, D; Pleissner, D; Tuomisto, HL; Parniakov, O; Heinz, V Meat substitutes: Resource demands and environmental footprints.

RESOUR CONSERV RECY. 2023; 190, 106831 WoS PubMed FullText FullText_BOKU

2021

** Dreyer, M; Hortenhuber, S; Zollitsch, W; Jager, H; Schaden, LM; Gronauer, A; Kral, I Environmental life cycle assessment of yellow mealworm (Tenebrio molitor) production for human consumption in Austria - a comparison of mealworm and broiler as protein source.

INT J LIFE CYCLE ASS. 2021; 26(11): 2232-2247. WoS FullText FullText_BOKU

2013

** Schedle, K; Humer, E; Mair, C Alternative protein sources to soybean meal: Potentials and limitations in diets for growing-finishing pigs A review.

TIERAERZTL UMSCHAU. 2013; 68(8): 336-342. WoS

© BOKU Wien Impressum