BOKU - Universität für Bodenkultur Wien - Forschungsinformationssystem

Logo BOKU-Forschungsportal

Publikationen

Suchbegriffe: D-fructose, . Treffer: 3


** = Publikationen gelistet in SCI/SSCI (veröffentlicht im Web of Science)
* = Publikationen in sonstigen peer-reviewten Journalen (ggf. noch nicht im WoS veröffentlicht)
Filter: Originalarbeit, Übersichtsarbeit, Konferenzband Originalarbeit

2014

** Staudigl, P; Haltrich, D; Peterbauer, CK L-Arabinose Isomerase and D-Xylose Isomerase from Lactobacillus reuteri: Characterization, Coexpression in the Food Grade Host Lactobacillus plantarum, and Application in the Conversion of D-Galactose and D-Glucose.

J AGR FOOD CHEM. 2014; 62(7): 1617-1624. WoS FullText FullText_BOKU

2010

** Spadiut, O; Nguyen, TT; Haltrich, D Thermostable Variants of Pyranose 2-Oxidase Showing Altered Substrate Selectivity for Glucose and Galactose.

J AGR FOOD CHEM. 2010; 58(6): 3465-3471. WoS FullText FullText_BOKU

1998

** Leitner, C; Neuhauser, W; Volc, J; Kulbe, KD; Nidetzky, B; Haltrich, D The cetus process revisited: A novel enzymatic alternative for the production of aldose-free D-fructose.

BIOCATAL BIOTRANSFORM. BIOCATALYSIS AND BIOTRANSFORMATION; 16: 365-382. WoS

© BOKU Wien Impressum