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Publikationen

Suchbegriffe: Temporal dominance of sensations, . Treffer: 2


** = Publikationen gelistet in SCI/SSCI (veröffentlicht im Web of Science)
* = Publikationen in sonstigen peer-reviewten Journalen (ggf. noch nicht im WoS veröffentlicht)
Filter: Originalarbeit, Übersichtsarbeit, Konferenzband Originalarbeit

2021

** Kiumarsi, M; Majchrzak, D; Jager, H; Song, J; Lieleg, O; Shahbazi, M Comparative study of instrumental properties and sensory profiling of low-calorie chocolate containing hydrophobically modified inulin. Part II: Proton mobility, topological, tribological and dynamic sensory properties.

FOOD HYDROCOLLOID. 2021; 110, 106144 WoS FullText FullText_BOKU

** Shahbazi, M; Jager, H; Chen, JS; Ettelaie, R Construction of 3D printed reduced-fat meat analogue by emulsion gels. Part II: Printing performance, thermal, tribological, and dynamic sensory characterization of printed objects.

FOOD HYDROCOLLOID. 2021; 121, 107054 WoS FullText FullText_BOKU

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