BOKU - Universität für Bodenkultur Wien - Forschungsinformationssystem

Logo BOKU-Forschungsportal

Publikationen

Suchbegriffe: fruit ripening, . Treffer: 3


** = Publikationen gelistet in SCI/SSCI (veröffentlicht im Web of Science)
* = Publikationen in sonstigen peer-reviewten Journalen (ggf. noch nicht im WoS veröffentlicht)
Filter: Originalarbeit, Übersichtsarbeit, Konferenzband Originalarbeit

2020

** Gambetta, GA; Herrera, JC; Dayer, S; Feng, Q; Hochberg, U; Castellarin, SD; The physiology of drought stress in grapevine: towards an integrative definition of drought tolerance..

J Exp Bot. 2020; 71(16):4658-4676 WoS PubMed PUBMED Central FullText FullText_BOKU

2016

** Sivilotti, P; Herrera, JC; Lisjak, K; Cesnik, HB; Sabbatini, P; Peterlunger, E; Castellarin, SD Impact of Leaf Removal, Applied Before and After Flowering, on Anthocyanin, Tannin, and Methoxypyrazine Concentrations in 'Merlot' (Vitis vinifera L.) Grapes and Wines.

J AGR FOOD CHEM, 64, 4487-4496; ISSN 0021-8561 WoS PubMed FullText FullText_BOKU

2006

** Halbwirth, H; Puhl, I; Haas, U; Jezik, K; Treutter, D; Stich, K Two-phase flavonoid formation in developing strawberry (Fragaria x ananassa) fruit.

J AGR FOOD CHEM. 2006; 54(4): 1479-1485. WoS FullText FullText_BOKU

© BOKU Wien Impressum