BOKU - Universität für Bodenkultur Wien - Forschungsinformationssystem

Logo BOKU-Forschungsportal

Publikationen

Suchbegriffe: protein fractionation, . Treffer: 3


** = Publikationen gelistet in SCI/SSCI (veröffentlicht im Web of Science)
* = Publikationen in sonstigen peer-reviewten Journalen (ggf. noch nicht im WoS veröffentlicht)
Filter: Originalarbeit, Übersichtsarbeit, Konferenzband Originalarbeit

2021

** Kusters, J; Potsch, EM; Resch, R; Gierus, M The effect of increased temperature and CO2 air enrichment on the nutritive value of orchard grass (Dactylis glomerata) in permanent grassland.

J AGR SCI-CAMBRIDGE. 2021; 159(3-4), PII S0021859621000460 167-176. WoS FullText FullText_BOKU

2012

** Gierus, M; Kleen, J; Loges, R; Taube, F Forage legume species determine the nutritional quality of binary mixtures with perennial ryegrass in the first production year.

ANIM FEED SCI TECH. 2012; 172(3-4): 150-161. WoS FullText FullText_BOKU

2011

** Eickler, B; Gierus, M; Kleen, J; Taube, F Specific polyphenol oxidase activity of red clover (Trifolium pratense) and its relation with forage quality in field experiments.

ACTA AGR SCAND B-S P. 2011; 61(1): 39-49. WoS FullText FullText_BOKU

© BOKU Wien Impressum