Skiplinks
jump to:
main content
main menue
Pfeil nach links
Pfeil nach rechts
German
English
ArgeData
Core Facilities
High Contrast
Print Page
Login
zur Startseite
Suche öffnen
Mobiles Menü aus- oder einklappen
Kategorie auswählen
Researcher
Projects
Publications
Media
Suchanfrage absenden
Kategorie auswählen
Researcher
Projects
Publications
Media
Suchanfrage absenden
Logo Universität für Bodenkultur Wien
Hauptmenü
Researcher
Departments
Projects
Publications
Media
German
English
ArgeData
Core Facilities
High Contrast
Print Page
Login
Home
Publication
Rheological characterisation of Protected Denomination of Origin (PDO) ewe's milk cheeses.
Journal articles
Rheological characterisation of Protected Denomination of Origin (PDO) ewe's milk cheeses.
PirisiI A. Rheological characterisation of Protected Denomination of Origin (PDO) ewe’s milk cheeses. MILCHWISSENSCHAFT. 2000;55(5):257-9.
BOKU Autors
BOKU Organisations
BOKU Autors
Harald Rohm
Ao.Univ.Prof. Dipl.-Ing. Dr.nat.techn. Harald Rohm
BOKU Organisations
Institute of Food Science