Dissertation
Bioprocessing of wheat bran for enhanced applicability in food products
Prückler M. Bioprocessing of wheat bran for enhanced applicability in food products [Internet]. Austria: BOKU - Universität für Bodenkultur Wien; 2015. Available from: http://permalink.obvsg.at/bok/AC10778061
BOKU Beteiligte
Susanne Siebenhandl-Ehn
Dipl.-Ing.Dr. Susanne Siebenhandl-Ehn
1. Berater
Regine Schönlechner
Assoc. Prof. Dr.Dr.h.c. Regine Schönlechner
1.Beurteilende(r)
Wolfgang Kneifel
Univ.-Prof. i.R. Dipl.-Ing.Dr.nat.techn. Wolfgang Kneifel
Betreuer
Karl-Heinz Wagner
Univ.Prof. Mag. Dr. Karl-Heinz Wagner
2.Beurteilende(r)
Thomas Rosenau
Univ.Prof. Dipl.-Chem.Dr.rer.nat. DDr.h.c. Thomas Rosenau
2. Berater