Dissertation
FORMATION OF FLAVOR COMPOUNDS DERIVED FROM CAROTENOID OXIDATION IN PANDAN LEAVES (Pandanous amaryllifolius Roxb.)
Ningrum A. FORMATION OF FLAVOR COMPOUNDS DERIVED FROM CAROTENOID OXIDATION IN PANDAN LEAVES (Pandanous amaryllifolius Roxb.) [Internet]. Austria: BOKU - Universität für Bodenkultur Wien; 2015. Available from: http://permalink.obvsg.at/bok/AC10777298
BOKU Beteiligte
Helmut Mayer
ao.Univ.Prof. Dipl.-Ing.Dr.nat.techn. Helmut Mayer
1.Beurteilende(r)
Helmut Mayer
ao.Univ.Prof. Dipl.-Ing.Dr.nat.techn. Helmut Mayer
1. Berater
Ebrahim Razzazi-Fazeli
Ao.Univ.Prof. Dipl.-Ing. Dr.nat.techn. Ebrahim Razzazi-Fazeli
2.Beurteilende(r)
Matthias Schreiner
Priv.Doz.Dr. Matthias Schreiner
Betreuer