Mathias Kinner
Dipl.-Ing. Mathias Kinner
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(2015) Grain pigments in wheat and naked barley: opportunities to enrich antioxidants in whole-grain products
Autoren: Grausgruber H., D'Amico S., Atzgersdorfer K., Baron J., Kinner M., Siebenhandl-Ehn S., Böhmdorfer S.
20th International Scientific Conference, Healthy grain for a healthy diet
(2010) Allergenität und Nachweisbarkeit von Haselnüssen in Modell-Lebensmitteln
Autoren: Nemes, A., C. Leidinger, A. Petrasch, M. Kinner, Ch. Ebner, M. Cichna-Markl
Österreichische Lebensmittelchemiker Tage 2010
(2010) Naked barley – Opportunities for food with more than taste
Autoren: Kinner M., S. Siebenhandel-Ehn, H. Grausgruber, G. Kronawetter, L. Pérez Berrocal, T. Gollinger, P. Wurbs, M. Prückler, E. Berghofer
AACC International Annual Meeting 2010
(2009) Plant genetic resources - A prerequisite for a diverse and healthy diet
Autoren: Grausgruber H., Vollmann J., Siebenhandl-Ehn S., Schönlechner R., Kinner M., Berghofer E., Preinerstorfer B., Kandler W.
Agricultural Biodiversity for Nutrition and Health, Round-table-meeting, PolSCA-Polish Science Contact Agency of the Polish Academy of Sciences in Brussels 2009
(2009) Nacktgerste - vom Korn zum Mehl und dann?
Autoren: Kinner M., K. Huber, H. Grausgruber, S. Siebenhandl-Ehn, E. Berghofer
GDL-Kongress Lebensmitteltechnologie 2009
(2009) Use of genetic resources for the development of functional food: A case study of cereals
Autoren: Grausgruber H., Siebenhandl S., Firdissa Eticha, Kinner M., Leopold L., Negash Geleta, Berghofer E.
19th Congress of the European Association for Research on Plant Breeding EUCARPIA, Genetic Resources Section 2009
(2009) Naked Barley – A rediscovered source for functional foods!
Autoren: Kinner, M., S. Siebenhandl-Ehn, H. Grausgruber, K. Huber, S. Nitschko, M. Prückler, M. Poppenitsch, E. Berghofer
International Annual Meeting of the AACC 2009
(2008) Einfluss des Röstens auf die Nachweisbarkeit von Sesam, Haselnuss und Mandel mittels Real-Time PCR
Autoren: Leidinger C., P. Kudweis, M. Cichna-Markl, M. Kinner, A. Petrasch
Österreichische Lebensmittelchemikertage 2008
(2008) Yellow Pigments in wheat species: determination and influence of processing
Autoren: Siebenhandl-Ehn S., H. Grausgruber, R. Schuhmacher, F. Eticha, L. Leopold, M. Kinner, E. Berghofer
1st Symposium of the Vienna Research Platform of Nutrition and Food Sciences VRPNFS 2008
(2007) Optimal stabilisation of natural cloudy apple juice by inactivating polyphenoloxidase and pectinmethylesterase
Autoren: Kinner M., G. Krapfenbauer, M. Gössinger, E. Berghofer
COST Action 928, 1st Annual Workshop 2007 - Control and exploitation of enzymes for added value products
(2005) Characterisation of the first step in glycosaminoglycan biosynthesis: peptide O-xylosyltransferases from fly, worm and man (Poster P4)
Autoren: Brunner, A., Kolarich, D., Paschinger, K., Schuster, D., Drexler, J., Kinner, M., Wilson, I.B.H.
Life Sciences 2005, Joint Annual Meeting of ÖGBM, ÖGGGT, ÖGBT and ANGT
(2005) Optimale Stabilisierung von naturtrüben Apfelsäften
Autoren: Kinner M.; G. Krapfenbauer; M. Gössinger
Jubiläum 60. Jahrestagung der Arbeitsgemeinschaft für Lebensmittel-, Veterinär- und Agrarwesen ALVA 2005