Conference & Workshop proceedings, paper, abstract
Prevalence and diversity of propionic acid bacteria in cheese milk
Bücher C, Burtscher J, Rudavsky T, Zitz U, Domig K. Prevalence and diversity of propionic acid bacteria in cheese milk. In: Österreichische G, Mikrobiologie und , editors. 38. Jahrestagung. Österreichische Gesellschaft für Hygiene, Mikrobiologie und Präventivmedizin. Abstracts [Internet]. Österreichische Gesellschaft für Hygiene, Mikrobiologie und Präventivmedizin; 2024. Available from: www.oeghmp.at/media/oeghmp_jahrestagung_2024_-_abstracts.pdf
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BOKU Autors
Konrad Domig
Univ.Prof. Dipl.-Ing.Dr.nat.techn. Konrad Domig
Ulrike Zitz
Dipl.-Ing.Dr. Ulrike Zitz
Johanna Burtscher
Ass.Prof. Priv.Doz.DI Dr.nat.techn. Johanna Burtscher Bakk.techn.
Tamara Rudavsky
DI.in Tamara Rudavsky
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